Reeweg 5 1394 JD Nederhorst den Berg
0294-252236 bij calamiteiten 24/7

Bouwadvies

Goed voorbereid starten aan het project van je dromen.

Bouwadvies op maat

Bouwadvies gebaseerd op jouw wensen

De divisie bouwadvies van Bouwbeheer Boshuizen omvat alle diensten die voorafgaand aan de bouw of verbouw. Samen overleggen we om je plannen concreet te maken. Bij een bestaand pand stellen we een bouwkundig rapport op, waarna we de begroting maken. Met de definitieve bouwtekening vragen we de vergunning aan bij de gemeente.

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van bouwen kunnen we alle mogelijkheden aan je voorleggen, zoals energiezuinig en duurzaam bouwen.  Samen doorlopen we het aanbod van aannemers en kiezen de partij met de beste prijs-kwaliteit verhouding.

  • Planvorming
  • Onderzoek/rapport
  • Begroting
  • Tekenwerk aanvragen
  • Energie advies

Jouw ideeën en wensen worden met ons doorgenomen en uitgewerkt in een uitgebreid bouwplan (werkomschrijving en afwerkstaat). Wij adviseren je onder andere over duurzaam en energiezuinig bouwen en de kwaliteit van het product en diensten aanbod.

Op basis van jouw wensen maakt Bouwbeheer Boshuizen de bouwtekeningen en kunnen offertes opgevraagd worden.

Wil je hulp bij de keuze van een aannemer en onderaannemers? Bouwbeheer Boshuizen heeft ruime ervaring om met jou de juiste partijen te kiezen.

Wil je, voordat je ‘ja’ zegt tegen je te verbouwen (nieuwe) woning of pand, een uitgebreid bouwkundig advies?

Bouwbeheer Boshuizen voert een risico-inventarisatie uit en maakt voor jou een bouwkundig rapport met een overzicht van de bouwkundige staat van het object. Daarnaast ontvang je een indicatie van de kosten voor verbetering, gebaseerd op de noodzakelijke herstelwerkzaamheden en jouw persoonlijke wensen.

Ook voor (bedrijfs)gebouwen maken wij risico-inventarisaties. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de eisen op het gebied van brandveiligheid en vluchtweg voorzieningen.

Op basis van jouw wensen stellen wij een bouwkosten begroting op. Door onze ervaring kunnen wij al in een vroeg stadium een inschatting geven van de te verwachten bouwkosten.

Zijn de plannen al concreet? Dan ontvang je een gedetailleerde bouwkosten begroting waarin iedere fase van de bouw is opgenomen, van ontwerp tot oplevering en nazorg.

We vragen offertes op bij verschillende aannemers en toetsen deze op onder andere kwaliteit, duurzaamheid en prijs. Samen selecteren we de beste aannemer.

 

Bouwbeheer Boshuizen is je partner op het gebied van bouwkundige tekeningen. We verzorgen bouwtekeningen vanaf de conceptfase tot en met de definitieve bestek- en werktekeningen.

Je kunt hierbij denken aan werktekeningen, constructie- en installatietekeningen, ontwerptekeningen, bestektekeningen en detailtekeningen.

Tijdens de tekenfase hebben wij overleg met de gemeente, zodat je niet achteraf voor verrassingen komt te staan bij het aanvragen van de bouw- en of omgevingsvergunning. Uiteraard dienen wij de vergunning aanvraag voor je in bij de gemeente.

Op het gebied van duurzaam wonen zijn tegenwoordig zeer veel mogelijkheden. Denk aan duurzame installaties, isolatiepakketten en zelf energie opwekken. Maar er is nog veel meer waar je misschien in eerste instantie niet aan denkt. Bouwbeheer Boshuizen is jouw adviseur als het gaat om duurzaam wonen.

Technisch beheer

Eén aanspreekpunt en 24/7 calamiteiten service.