Reeweg 5 1394 JD Nederhorst den Berg
0294-252236 bij calamiteiten 24/7

Bouwbegeleiding

Zorgeloos bouwen.

Bouwtoezicht en/of bouwbegeleiding

Bouwtoezicht en/of bouwbegeleiding door Bouwbeheer Boshuizen

Wil je volledig zorgeloos de bouw van jouw droomhuis of bedrijfspand volgen? Bouwbeheer Boshuizen regelt de bouwbegeleiding, toezicht en controle, de bewaking van je budget en de uiteindelijke oplevering.

  • Bouwtoezicht/Bouwcontrole
  • Bouwbegeleiding
  • Budgetbewaking
  • Bouwoplevering

Als het om bouwen of verbouwen gaat, weten wij als geen ander wat je tijdens deze periode allemaal tegen kunt komen. Omdat er met verschillende onderaannemers wordt gewerkt, gaat er wel eens iets verkeerd, hetgeen vaak is ontstaan door miscommunicatie.

Als je zelf niet vaak op de bouwplaats aanwezig kunt zijn, kan Bouwbeheer Boshuizen het bouwtoezicht voor je verzorgen. Samen met jou bepalen we op welke momenten dit wenselijk is. We controleren de werkzaamheden op de bouwplaats aan de hand van de tekeningen en bestekken en brengen hiervan verslag naar je uit.

Naast toezicht en controle op de bouw, kunnen wij ook de bouw volledig begeleiden. We bewaken de kwaliteit, kosten en planning en bemiddelen als dat nodig is tussen jou, de aannemer en onderaannemers. Zo kunnen we bijvoorbeeld deelnemen aan de bouwvergaderingen.

Gedurende de bouw toetsen onze bouwkundigen meerdere keren het vooraf vastgestelde budget, zodat op tijd kan worden bijgestuurd.

Ook de (termijn)facturen controleren wij voor je op eventueel meer- en minderwerk en of er conform de planning gewerkt en gefactureerd wordt.

Als de bouw wordt opgeleverd kunnen onze bouwkundigen een opleveringskeuring uitvoeren. Je wilt immers zeker zijn over de kwaliteit van je woning of pand. Eventuele gebreken worden op een rijtje gezet in een opleveringsrapport en wij zullen voor jou in overleg treden met de aannemer.

Het is ook mogelijk om een aantal weken voor oplevering een zogenaamde vooroplevering te doen. Ook hier worden gebreken in een vooropnamelijst opgenomen. Dit vooropnamerapport kun je voor verdere afhandeling gebruiken. De aannemer moet vooraf geïnformeerd zijn dat je wordt bijgestaan door een onafhankelijk adviesbureau.